Corporate identity

LET'S CREATE
A WORLD

Het Dudok Architectuurcentrum - kort DAC - is gevestigd in het door Dudok ontworpen Raadhuis in Hilversum. De gevels van het raadhuis zijn opgetrokken in een door Dudok zelf ontworpen zandgele baksteen die net iets langer en smaller is dan een normale baksteen. De afwijkende vorm van de steen vormt de basis van de huisstijl van het DAC.

Door te spelen met opeenstapeling en het laten zien, weghalen en invullen van de verschillende vlakken van het steentje ontstaan de meest fantastische landschappen. De kleuren zijn geïnspireerd en gebaseerd op de kleuren die Dudok ook gebruikte in zijn architectonische ontwerpen en die ook in de tentoonstelling van het DAC terugkomen.

opdrachtgever:
Dudok Architectuurcentrum

ism:

Josefine van den Eerenbeemt / www.itisfine.com