top of page
Animatie

PLEASE

EXPLAIN!

Hoe leg je simpel uit wat ingewikkeld lijkt? Een video of animatie zijn een ideaal middel om informatie effectief over te brengen. De combinatie van tekst, beeld en geluid maakt het mogelijk om ook complexe boodschappen in korte tijd te vertellen.

Voor CLICKNL ontwikkelde Pudelskern samen met Josefine van den Eerenbeemt van Fine en Hendrik Jehle een drietal animaties die ondernemers uit de creatieve sector moeten uitleggen wat CLICKNL is en wat het voor hen kan betekenen.

Nederland draait qua onderzoeksniveau mee in de wereldtop. Maar liefst vijf Nederlandse universiteiten staan dit jaar weer in de wereldwijde top 100. En toch wordt er maar weinig beschikbare kennis door het Nederlandse bedrijfsleven omgezet in innovatieve diensten en producten. Daar moet verandering in komen vindt CLICKNL, het kennis- en innovatienetwerk van de creatieve industrie.

Ben jij een creatieve ondernemer en heb je een goed idee of ontwerp? En ben je op zoek naar partners, kennis of geld om verder te komen? CLICKNL helpt  je antwoorden te vinden.

Wat doet CLICKNL? Uitleg regelingen en calls
Wat is de CLICKNL marktplaats?
Wat is de strategische Research- en Innovatieagenda?
bottom of page