top of page
Marketingcampagne

I LIKE IT!

LET’S DO IT!

Podium Amsterdam – het leukste (zelf)bouwproject van Amsterdam!

Podium Amsterdam ligt op de grens van het chique Zuid, het dynamische West en het groene en diverse Nieuw-West. In 5 minuten ben je met de fiets in het Vondelpark; in 7 minuten met de tram op het Leidseplein. Maar je hoeft de buurt niet uit. Nieuw-West heeft veel leuke plekken. En geloof me, er gaat hier de komende tijd heel veel gebeuren. In 2014 start de bouw van de eerste zelfbouwwoningen en een Talentbuilding, wordt een oude gymzaal omgewandeld in een cultuur- en horecapaviljoen en een broedplaats in één van de oude schoolgebouwen gerealiseerd.

In Podium Amsterdam kan veel. En er mag ook veel. Voor een deel is al bekend hoe het er over een tijdje uit komt te zien, maar grotendeels ook nog niet. Het is aan de toekomstige bewoners zelf om dit in te vullen. Tot de inschrijving op 1 februari 2013 organiseert het stadsdeel praktische en leuke activiteiten om geïnteresseerden bij elkaar te brengen en bouwgroepen te formeren.

Samen met Baba Anousch won Pudelskern de pitch voor de marketingcommunicatie rond Podium Amsterdam die door het stadsdeel Nieuw-West was uitgeschreven. Naast het ontwikkelen van de marketingstrategie en het creatief concept bedenken en ontwerpen wij uiteenlopende communicatiemiddelen en activiteiten om Podium Amsterdam onder de aandacht te brengen. Online en offline.

Het gebied wordt tot 2025 in drie stappen ontwikkeld. Er is nog een heleboel te doen. Het is feest. Wij hebben er zin in!

opdrachtgever:
Gemeente Amsterdam - stadsdeel Nieuw-West

ism:

Baba Anousch / www.babaanousch.nl

bottom of page